Sa iesi in evidenta sau sa te pierzi in peisajul urban?
Indrazneste sa fii diferit, indiferent de drumul pe care pleci. Intampina o lume plina de posibilitati nebanuite la bordul noului Hyundai Elantra. Cea de-a saptea generatie a modelului sedan de clasa compacta dispune de un design impunator, dar si de performante dinamice.
Design exterior
Din orice unghi, cea mai potrivita alegere.
Arunca doar o privire si vei remarca proportiile perfecte ale exteriorului si modul subtil in care liniile fluide ale caroseriei incadreaza barele de protectie.

Grila frontala.

O grila frontala dominanta, indrazneata confera autovehiculului o estetica remarcabila.

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum si de cele de 16’’ si de 17’’.

Design interior
Tu detii controlul.
Compact, dar confortabil, Elantra isi intampina pasagerii cu un habitaclu spatios, impresionant, care utilizeaza materiale de calitate.

Proiectat pentru confort.

Hyundai ofera acum si mai mult confort pentru clientii Elantra. Noul model a fost proiectat avand ca obiectiv principal confortul conducatorului auto si al pasagerilor.

Mereu conectat.

De la functia pentru incarcare wireless la sistemul audio care ofera acum performante sonore remarcabile, noul Elantra se remarca prin tehnologiile avansate pentru conectivitate de care dispune.

Confort
Intuitiv si versatil.
La interior, noul model ofera spatiu de referinta pentru segmentul din care face parte. In plus, comenzile, instrumentarul de bord si accesul la spatiile de depozitare sunt plasate la indemana conducatorului auto.

Scaune cu design optimizat.

Spatiul interior, dimensiunea si dispunerea scaunelor au fost optimizate, pentru a transforma noul Elantra intr-un vehicul practic in orice situatie.

Sistem eCall.

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Hyundai Elantra dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Conectivitate

Apple CarPlay® sau Android Auto™.

Acum va puteti conecta wireless iPhone-ul cu Apple CarPlay si puteti accesa in siguranta aplicatiile mobile preferate de pe ecranul tactil standard de 8 inchi. Ai un Android? Utilizeaza Android Auto™ pentru a obtine aplicatii pentru smartphone sau pentru harti.

Performanță
Eficiență sporită.
Propulsorul pe benzina de 1,6 litri dezvolta 123 CP si un cuplu de 153 Nm. Posesorii vor avea posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza.

Transmisie automata (CVT) in sase trepte.

Transmisia automata cu sase rapoarte ofera operare intuitiva.

Transmisie manuala in sase trepte.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in sase trepte.

Siguranță
Pachetul Hyundai SmartSense.
Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Pilot automat inteligent (SCC).

Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive