Mobilitate pur electrică.
Puternic si agil
Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.
5 stele din partea Euro NCAP
IONIQ a primit calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP. Modelul a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.
SCULPTAT DE VANT.
IONIQ Electric combina designul spectaculos cu performanta aerodinamica.
PERFORMANTA
Propulsie electrica
IONIQ Electric ofera mobilitate pur electrica prin intermediul unei baterii litiu-ion polimer cu o autonomie estimata la 311 km.
Performanta energetica
Sistemul integrat permite bateriei sa creasca performanta si distanta parcursa chiar si la temperaturi scazute.
BATERIA LITIU-ION POLIMER
Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1,56 kWh, pozitionata sub bancheta spate.
Bateria litiu-ion polimer
Puterea bateriei litiu-ion polimer ofera modelului o autonomie ridicata. Bateria este localizata in partea inferioara a sasiului pentru o manevrare mai usoara.
ALIMENTAREA BATERIEI
Standard
Modelul este echipat cu un cablu si o cutie de comanda care se pot conecta la o priza obisnuita de perete.
Cutia de alimentare
Cutia de alimentare domestica alimenteaza IONIQ Electric in 6 ore si 5 minute. Aceasta se conecteaza direct la circuitul electric al caminului si poate fi fixa sau mobila.
Statie de incarcare publica (AC)
Modelul este compatibil cu toate statiile publice de incarcare. Timpul de incarcare este de aproximativ 6 ore si 5 minute.
Statia de incarcare rapida (DC)
Cea mai eficienta modalitate este alimentarea bateriei la statiile de incarcare rapida. Autovehiculul poate fi incarcat chiar si in 54 de minute.
SISTEME DE SIGURANTA AVANSATE.
Indiferent de situatiile rutiere intalnite, IONIQ Electric afera siguranta sporita in orice moment.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive