Conectivitate Bluetooth

Fie că vorbești la telefon, asculți muzică sau accesezi informații, dispozitivele inteligente sunt conectate la modelul tău Hyundai prin intermediul sistemului audio.
Acesta îți permite să operezi dispozitivul mobil fără să utilizezi mâinile, astfel încât să rămâi concentrat la trafic. În timpul deplasării, multe dintre aplicațiile telefonului inteligent pot fi activate printr-o simplă apăsare de buton sau printr-o comandă vocală.
Selectează modelul Hyundai și telefonul inteligent pe care le utilizezi pentru a testa compatibilitatea conectivității. Vei afla informații și despre asocierea dispozitivului mobil cu unitatea Hyundai.
Centrul Hyundai de conectivitate Bluetooth® este actualizat în permanență, astfel încât să beneficiezi de informațiile de care ai nevoie. Tot ce ai de făcut este să urmezi câțiva pași simpli pentru a fi conectat perfect.

Service autorizat Hyundai Roadhill

Apeleaza cu incredere la service-ul autorizat Hyundai Roadhill. Doar printr-un service autorizat ai garantia unei lucrari reusite si fara batai de cap, la cele mai inalte standarde.