You drive it. You define it.
Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul electric asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.
Expresiv si versatil.
KONA Hibrid dispune de un design remarcabil si ofera posibilitati multiple de personalizare.
Design interior.
Designul interior reflecta aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori ofera clientilor posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de preferinte: portocaliu, verde, rosu sau alb. Nuanta selectata este prezenta pe ramele fantelor de ventilatie, in jurul schimbatorului de viteze, pe inelul butonului de pornire a motorului, cusatura tapiteriei, precum si pe volan.
CONFORT
Spatiu extins.
KONA Hibrid beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Pentru versatilitate sporita, spatarul scaunelor spate se rabateaza in configuratia 60:40.
Conectivitate.
Mereu conectat datorita sistemului multimedia care ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7’’.
Sistem audio Krell
Ecran tactil de 7 inchi
TEHNOLOGIE
Sisteme avansate.
KONA Hibrid ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.
Head-Up Display (HUD)
HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.
Sistem de navigatie cu ecran de 10,25 inchi
Sistemul multimedia cu ecran de 10,25 inchi, disponibil optional pentru KONA Hibrid, dispune de o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica, alaturi de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautarea online a punctelor de interes.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.
Instrumentar de bord
Ecranul LCD de 4,2 inchi ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.
Incarcare rapida
Timp de incarcare la statia de 100 kW: 54 de minute pentru o stare de incarcare de 80% pentru ambele versiuni disponibile. Timp de incarcare la statia de 50 kW (80%): 57 de minute pentru baterie de 39 kWh/ 75 de minute pentru bateria de 64 kWh*.
*Pot varia in functie de regiune.
PERFORMANTA
*Conform testelor WLTP.
Eficienta sistemului hibrid.
Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul electric, alimentat de bateria litiu-ion polimer, asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Ca parte a sistemului de franare regenerativa, motorul electric contribuie, de asemenea, la decelerarea autovehicului si, astfel, la incarcarea bateriei.
SISTEM DE PROPULSIE HIBRID
Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.
MOTOR PE BENZINA
Motorul pe benzina de 1,6 l GDi dezvolta o putere de 105 CP.
MOTOR ELECTRIC
Dinamismul remarcabil al variantei KONA Hibrid este asigurat de cei 43,5 CP.
BATERIA LITIU-ION POLIMER
Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1,56 kWh. Prin pozitionarea bateriei sub scaune a fost imbunatatit caracterul sportiv al autovehicului.
SIGURANTA
Hyundai
SmartSense.
KONA Hibrid este echipat cu Hyundai SmartSense, o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.
Sistem autonom de franare (AEB)
Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.
Pilot automat (SCC)
Cu ajutorul sistemului radar frontal, SCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)
Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier) detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive