Descopera noul Hyundai KONA – De la 14.031 tva inclus

Construit pentru a excela in fiecare detaliu, noul Kona ofera acum tot ceea ce este mai bun in materie de design, siguranta, conectivitate si eficienta.
Descopera noulHyundai Kona. Un design remarcabil, cu suprafete conturate cu eleganta, care desavarseste o tehnologie eficienta.
Profită acum de Oferta Specială de la Hyundai Roadhill:
Preț Ofertă: de la 14.031 Euro (TVA Inclus).
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA. Pretul nu include echipamente, accesorii, vopsea metalizata/perlata sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Roadhill Auto Srl isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil. Valoare in euro obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale reprezentand contravalorea primei de casare a Programului Rabla 2021, disponibila in PSIPAN, program derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu este calculata la un curs de schimb informativ. Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna iulie 2021.
Ofertă supusă unor termene și condiții, obținută prin cumularea Programului Hyundai 2021 cu Programul Remat 2021. Preț pentru Hyundai KONA, 1,0 l, 120 CP, benzină, Comfort. Consum (l/ 100 km)/ emisii CO2 (g/ km) în regim combinat WLTP: 5,8/ 131. Imagine cu titlu de prezentare.

Solicită oferta!

Profita de oferta Hyundai Roadhill. Daca doresti mai multe informatii despre aceasta oferta, iti stam la dispozitie!